De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

191220 bingo Blaauwpleats 1Zaterdagavond was de Blaauwpleats op Camping Blaauw omgetoverd tot een Bingostudio.  Een regieruimte met regisseur en een presentatrice  om alles professioneel in beeld te krijgen voor de online bingo.

Vlak voordat de uitzending begon zat Ed Luttikhuizen en zoon en organisator Robin gespannen aan de bar maar toen presentatrice Nynke Bergsma klokslag acht uur de uitzending startte waren de zenuwen verdwenen.  In de regieruimte Froa Spijkerman en Melvin Winia die alles nauwlettend in de gaten hielden.  Met de nummers van de verkochte op de laptop hield Froa Spijkerman alle de cijfers van de bingoballetjes bij. Na 10 minuten ging de rode lampe en de telefoon  aan als teken dat de eerste winnaar zich had  gemeld.191220 bingo Blaauwpleats 2

Het was Nynke Spoelstra die als eerste een prijs won van de  goedgevulde prijzen tafel. Tussendoor werden prijzen verloot door de namen van de deelnemers  te loten dmv van de computer. Hilariteit ontstond er toen iemand op het verkeerde nummer een bestelling doorgaf  Hij werd vriendelijk verzocht om het zondag nogmaals te proberen.  Zo  ging het de hele avond lekker ontspannend door.

Van bovenste rij , de twee diagonalen en een volle kaart waren er prijzen met als hoogte punt een minuut gratis winkelen bij de plaatselijke Jumbo in Sint Nicolaasga en een drie gangen menu  voor vier personen in de Blaauwpleats met een wijn argument van Excluvin van Alex van der Wal.

Grote winnaar van de avond werd Jetty Hoekstra die zowel één minuut gratis winkelen ook het driegangen arrangement won

(foto's De Zakenman).

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?