De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

SINTERKLAASFEEST 96Nog een paar dagen en dan komt Sinterklaas in Sint Nicolaasga aan. De Zakenman ontving voor de kinderen (groot en klein) een speciaal bericht van de Goedheiligman.

Hier een bericht vanuit het mooie Spanje! Het duurt nog even, maar dan hopen wij toch echt weer in Sint Nicolaasga aan te komen om jullie blije gezichtjes weer te zien. Wat hebben we jullie gemist! Dit jaar zal het pietenhuis naar Sint Nicolaasga komen in het Zalencentrum. Zo kunnen jullie een kijkje nemen in het huis waar alle pieten heel hard werken om alles wat bij het Sinterklaasfeest hoort soepel te laten verlopen.

Samen met de pieten zal ik op zaterdag 13 november om 13.30 uur bij het Zalencentrum aankomen. Dan is het de bedoeling dat jullie in groepjes van 10 kinderen (ouders mogen mee) door het Zalencentrum lopen om te kijken naar de werkzaamheden van de pieten. Natuurlijk ben ik daar ook. Ik verheug mij om jullie weer te zien! Soms moet je even op je beurt wachten. Maar dat is niet vervelend, omdat er een leuk voorprogramma is.

We zien alle kinderen tot en met 9 jaar graag op 13 november om 13.30 uur.

Groeten Sint en zijn Pieten

(Foto: archief De Zakenman/Sinterklaasfeest in Zalencentrum 2019)

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?