De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

2022 informatie Sint Nyk 15VV Langweer, VV Renado en VVI hebben samen stuurgroep Donia opgericht. De groep zet zich in voor het ontwikkelen van een nieuw, toekomstbestendig, duurzaam en energieneutraal sportpark.

Het sportpark is behalve voor de voetbalverenigingen, ook voor andere sportverenigingen. Daarmee wil de stuurgroep er voor een ieder die de sport in het algemeen een warm hart toedraagt zijn.

Binnen deze stuurgroep zijn verschillende commissies actief. Zo is er een commissie die de nieuwe organisatiestructuur op zich neemt. De commissie voert gesprekken met onder andere de KNVB en met clubs die dit traject kortgeleden doorlopen hebben.

Een andere commissie richt zich op de opstal, omdat het complex meer dan alleen een voetbalkantine gaat worden zoals een multifunctioneel sportcafé, waarin elke gebruiker van het park (ongeacht zijn of haar sportachtergrond) zich thuis voelt.

Lees ook: Positieve reacties op plannen Sint Nyk

(Foto: De Zakenman)

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?