De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

221224 SintNyk autoopzijkant gewonde 2Staand op een trapje heeft de brandweer van Sint Nicolaasga een meisje via de zijportier uit een auto getild, die vrijdagavond tegen negenen op de zijkant tot stilstand kwam. De chauffeur en een vrouwelijke inzittende konden er op eigen kracht uit komen. Het meisje lukte dat niet. Nadat de brandweer de auto had gestabiliseerd, constateerde een ambulancemedewerker dat het meisje wel door een brandweerman uit de auto kon worden getild. Ze is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

De auto raakte op de zijkant na een aanrijding met een van de betonpaaltjes, die in de bocht met bosschages staat. Het ongeval gebeurde op de Industrieweg, pal voor Badkamer- en Tegelhandel Iksopar aan de Industrieweg in Sint Nyk.

Foto's: Menno Dijkstra

221224 SintNyk autoopzijkant gewonde

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?