De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

Pontje BoornzwaagEen zakje met zaad of meedoen aan een spelletjesmiddag. De eerste wandelaars en fietsers, die in het weekend van 4 en 5 maart 2023 met de pontjes van Boornzwaag en Langweer worden overgezet, vallen met de neus in de boter. De wandel- en fietsroute met in totaal zes fietspontjes is met ingang van zaterdag 4 maart weer geopend.

Voor fietsers en wandelaars worden verschillende activitieten georganiseerd. Liefhebbers kunnen meedoen aan het spel geocoaching. Bij elk pontje is een cache verstpot. Ook kunnen ze een stempel voor een Bierenburger krijgen. Op zondagmiddag 5 maart 2023 kan iedereen meedoen aan een spelletjesmiddag in restaurant Helder! In Boornzwaag. Zonder kosten kunnen ze Pim-Pam-Petten of een bordspelletje spelen.

Foto: Noordoost.nl

 

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?