De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

230717 Ouwsterhaule Excelsior zomerconcertMet verve trommelden de jeugdige bezoekers van het Junior Zomerfeest van Muziekvereniging Excelsior Ouwsterhaule op emmers mee. Het optreden gold als afsluiter van het muzikale seizoen. Het optreden in de sfeervolle tuin van B&B De Scharren gaf ook oud-leden de gelegenheid om mee te spelen. ,,Het werd een ongedwongen, gezellig concert voor jong en oud.

Tijdens het concert werd aan de aanwezige toehoorders uitgelegd wat het inhoudt om bij een fanfare-orkest te spelen en welke instrumenten er zoal in een orkest thuis horen. Het B-orkest speelde het muziekstuk “Van toeten en blazen” van componist Jan de Haan, dat speciaal voor dit soort gelegenheden is geschreven.

De avond en daarmee ook een ,,prachtig muzikaal seizoen’’ werden afgesloten met een barbecue en Jeu de Boules-toernooi voor de leden van Excelsior.

Foto: Muziekvereniging Excelsior

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?