De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

240508 Langweer InterkerkelijkKoorLangweerDe viering van het veertigjarig bestaan van het Interkerkelijk Koor Langweer wordt opgeluisterd met een reünie én een concert. Beide evenementen worden in het weekend van 1 en 2 juni 2024 gehouden. De reünie op zondag 2 juni is voor leden en oud-leden. Het jubileumconcert is op zaterdag 1 juni in de Boerderij in Dijken.

Het Interkerkelijk Koor werd in 1984 door Pieter Brinksma en Jelle Kraak opgericht. De eerste dirigent van dit koor was Rinny Pijpker uit Langweer. Gedurende de afgelopen veertig jaar heeft het koor jaarlijks concerten gegeven. Ook traden de zangers en zangeressen op bij paas- en kerstvieringen in de kerk van Langweer.

Tijdens het jubileumconcert staan werken van Summer, Dylan, Hatton en McTell op het programma. Het concert staat onder leiding van dirigent Ludwin Hiemstra. Medewerking wordt verder verleend door pianist Sjoerd Hiemstra en blazers-duo Smith en Vlaar. De toegangsprijs bedraagt 12,50 euro.

  • www.koorlangweer.nl

Foto: Interkerkelijk Koor Langweer

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?