De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

Muziekvereniging Excelsior uit Ouwsterhaule organiseert p zaterdag 2 november 2024 het jaarlijkse najaarsconcert in de Doniahal te St. Nicolaasga. Het orkest Excelsior brengt met de vocale invulling door Martijn van Vuuren diverse Nederlanstalige muziek van vroeger ten gehore.

Tijdens het optreden komt luistermuziek voorbij van een variëteit aan artiesten. Liedjes van Toon Hermans tot Wim Sonneveld en van Frans Halsema tot Annie M.G. Schmidt. Het ene nummer is bekender dan het andere, maar meezingers zijn gegarandeerd. Ook speelt Excelsior nog een eigen programma met nummers van hedendaagse artiesten.

Op zaterdag 2 november wordt de Doniahal in Sint Nicolaasga omgebouwd tot een ware concertzaal waar iedereen kan genieten van een bomvol muzikaal programma. ,,Wij kijken uit naar een ouderwets gezellige avond met mooie muziek'', aldus het bestuur.

Illustratie: Excelsior

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?