De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

10031150a In beslag nameSINT NICOLAASGA - Een 31-jarige inwoner van Sint Nicolaasga is maandagavond, vermoedelijk onder invloed van drugs, een tuin op de Fazant ingereden. 

De politie kwam ter plaatse vanwege de melding van een verkeersongeval op de straat. Ter plaatse waren de auto en de bestuurder verdwenen. Kort daarna werd er weer een ongeval gemeld, dit keer op It Blêd. Daar troffen de agenten de bewuste auto, met daarin de 31-jarige Sint Nykster aan.

De politie stelt dat de man vermoedelijk onder invloed was van GHB. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Daar is bloed afgenomen. De Sint Nykster is aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van drugs en het verlaten van de plaats van een ongeval. De politie heeft de zaak in onderzoek. 

(Archieffoto: Persbureau Noordoost)

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?