De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

kpj beach volleybalSINT NICOLAASGA - Het Beachvolleybaltoernooi van KPJ Sint Nicolaasga op eerste pinksterdag (zondag 24 mei) zit al aan het maximum aantal inschrijvers. Meer dan tweehonderd deelnemers hebben zich aangemeld, waardoor er ook teams als reserve worden ingedeeld. De inschrijving werd zondagmiddag geopend en werd een etmaal later gesloten.

Het maximum aantal deelnemers werd vorig jaar al binnen een half uur bereikt. Door een andere opzet van het wedstrijdschema kunnen er dit jaar 39 in plaats van 24 teams deelnemen. KPJ heeft gekozen voor twee toernooien, één voor de leeftijdscategorie veertien tot achttien jaar en één voor achttien plus. Het strijdtoneel is opnieuw het plein voor Het Zalencentrum. Om twee uur 's middags zal de eerste wedstrijd aanvangen. Het evenement duurt tot acht uur 's avonds, gevolgd door de prijsuitreiking en een Beachparty. 

(Foto: De Zakenman)

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?