De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

150423 Persbericht Hof en Hiem Hof en Hiem Thuiszorg opent pand in Sint NykSINT NICOLAASGA – Het nieuwe onderkomen van Hof en Hiem Thuiszorg wordt donderdag 30 april formeel in gebruik genomen. Wethouder Janny Schouwerwou van gemeente De Friese Meren zal met drie cliënten, een thuiszorgmedewerker en Arnold de Jong, directeur bedrijfsmanagement van Rabobank Sneek-Zuidwest Friesland de officiële openingshandeling verrichten.

De officiële ingebruikname zal 's middags om vier uur plaatsvinden. Aansluitend is er een mogelijkheid om het nieuwe onderkomen te bezichtigen. Het pand aan de Molewei herbergt naast het thuiszorgteam Sint Nyk en manager Harrie Dijkstra ook een contactpunt van de Rabobank, dat daar wekelijks een inloopspreekuur houdt voor haar klanten. 

(Foto: De Zakenman)

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?