De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

VoetbalrenadoVVILANGWEER – VV Langweer sluit zich vanaf komend seizoen aan bij het samenwerkingsverband voor de jeugd van voetbalverenigingen VVI uit Idskenhuizen en Renado uit Sint Nicolaasga. Dat betekent dat de RVC in het seizoen 2015/2016 ruim driehonderd jeugdspelers telt in 23 teams.

Het samenwerkingsverband bestaat inmiddels twaalf jaar. De jeugdcombinatie is een antwoord op de grote clubs die volop aan goede jeugdspelers trekken. Het nieuwe sportcomplex wordt als een urgent gezien omdat een modern sportcomplex meeweegt in de keuze voor een club. Zowel Idskenhuizen als Sint Nicolaasga hebben kleine en verouderde accommodaties.

De eerste gesprekken om VV Langweer daar in te betrekken, hebben inmiddels plaatsgevonden. De voetbalclub is in ieder geval positief over de samenwerking met betrekking tot de jeugd.

(Archieffoto: De Zakenman)

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?