De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

Bouwen Loods FugeldobbeSINT NICOLAASGA - Waar de andere buurten al druk aan het bouwen zijn, hebben ook De Gaastweg en Bouwen/Houtring een plek gevonden. Nadat de noodklok door de buurten werd geluid werd er toch een oplossing gevonden. Op deze manier kunnen zij toch deelnemen aan de Allegorische Optocht.

De Gaastweg kan in de loods bij supermarkt Jumbo terecht. Bouwen/Houtring is uit de brand geholpen met de locatie Reekers. Twee buurten hebben aangeven niet te zullen bouwen. Zowel De Rijlst als de Planetenbuurt blijken onvoldoende bouwers te hebben.

VVV-voorzitter Peter de Jong is optogen met het nieuws dat de buurten een plekje hebben gevonden. ,,Natuurlijk zijn we blij. Het vinden van een locatie is een lastig probleem. Het enige dat wij als VVV kunnen doen is om zoveel mogelijk suggesties aan te dragen."

Lees ook: Geen bouwplek voor drie buurten

(Foto De Zakenman: Fugeldobbe laat materialen aanvoeren)

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?