De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

Simmerconcert WilhelminaoordOp de langste dag van het jaar werd er op de terreinen van Wilhelminaoord een midzomerfestival georganiseerd. Het koor Meiinoar,  Shantykoor de Headammers en muziekvereniging Crescendo verzorgden een prachtig concert op de bordessen van het statige gebouw. Voor Mind-Up, rehabilitatie-onderdeel van GGZ Friesland was het een prachtige gelegenheid om niet alleen het park maar ook hun eigen aanbod te presenteren.

Nauwlettend werd zondagmorgen de weersverwachting in de gaten gehouden. "Het was best spannend maar gelukkig bleef het droog en kwam zelf de zon in de loop van de middag nog even door "aldus een tevreden Jacob Jellesma namens de organisatie.

In een prachtige setting verzorgende de muzikanten een prachtige middag waarbij het talrijke publiek genoten  midzomerfestival op deze unieke locatie. Gezamenlijk werd Conquest of Paradise gespeeld waarna Meiinoar deze prachtige muzikale middag afsloot.(Foto's De Zakenman)

Simmerconcert Crescendo       Simerconcert meienoar

Simmerconcert Headdammers

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?