De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

zakenman 19SINT NICOLAASGA – Sint Nicolaasga en omstreken is populair bij de Nederlandse toerist. De 42 vakantiewoningen op het landgoed van Eysinga State zijn in recordtijd verkocht. Ontwikkelaar Hans Tadema vertelt hierover in de negentiende editie van De Zakenman.

Verder in de krant: Aukje Visser (58) uit Sint Nicolaasga is eind 2012 getroffen door borstkanker. Ze overwon de ziekte, na anderhalf jaar ‘overlevingsmodus’ met operaties, bestralingen en chemokuren. Inmiddels vent ze weer volop versproducten voor Kaasboer Siebren in de Noordoostpolder en Gaasterland.

Installatiebedrijf Bijlsma uit Tjerkgaast gaat samen met Kuipers Installatietechniek uit Sint Nicolaasga onder de naam K&B Installatietechniek. Francien Ypma en Loes Bijlsma vertellen over de samenvoeging van 182 jaar ondernemen.

En let op: De jaarlijkse griepprik kan door patiënten van dokter Folkertsma op woensdag 28 oktober worden gehaald en niet op woensdag 28 november, zoals per abuis in De Zakenman staat vermeld.

Lees dit en meer in De Zakenman van zaterdag 24 oktober.

(Foto: De Zakenman)

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?