De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

zakenman 2SINT NICOLAASGA – Tjitske Wijbenga (36) en Marian Wiegersma (34) zijn sinds 1 januari de nieuwe huisartsen voor Sint Nicolaasga en omstreken. Samen hebben ze de praktijk van Joop Folkertsma overgenomen. ,,Wij zijn de twee vaste dokters.” Zij stellen zich voor in de tweede editie van De Zakenman.

De redactie van De Zakenman verdiept zich in de autotechniek. Automonteur Rick Feenstra (29) is onder de naam Feenstra Autotechniek voor zichzelf begonnen. Hij heeft op 1 januari van dit jaar Autobedrijf M. Brinksma overgenomen.

Verder in de krant: Kapart in coronatijd, Juf Roos en Meester Piet trainen op het droge, een mondkapje voor kabouters en teamleden CBS De Paedwizer bezoeken de leerlingen thuis.

De tweede editie van De Zakenman in 2021 ligt dit weekend op de mat. De Zakenman als eerste ontvangen? Word Vriend! Even terugbladen in oude editie? Dat kan hier

(Foto: De Zakenman)

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?