De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

follega brugFOLLEGA  - De werkzaamheden bij de brug Follega vorderen gestaag. Donderdag 15 maart kon het verkeer weer gebruik maken van de brug. Komende weken worden de camera’s en de aansluiting op de afstandsbediening geplaatst. Gedurende de dag is de brug diverse keren voor de pleziervaart geopend.

Begin maart zijn de nieuwe Hameitorens door de aannemer geplaatst. Op 30 maart werden de grote onderdelen vanuit de fabriek in Emmen naar Follega vervoerd, die hierna met grote kranen op zijn plaats werden gebracht.

De komende dagen zal het verkeer nog enige hinder van de werkzaamheden ondervinden. De verkeerslichten zorgen voor de nodige regulering. Het middelste gedeelte van de noodbrug voor fietsers is verwijderd. De fietsers kunnen ook weer via het fietspad over de brug.

(Foto’s: De Zakenman)

 

follega brug.jpg 1

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?