De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

nr 13 1SINT NICOLAASGA – In de dertiende De Zakenman het verhaal van Johanna Faber uit Scharsterbrug. De paardenliefhebber fotografeert op allerlei concoursen in het hele land. Daarbij ziet ze de top van de sport. ,,It Frysk hynder is emoasje’’.

Plaatselijk Belang Idskenhuizen zet het dorp in de bloemen. Letterlijk. Aan een twintig lantaarnpalen hangen bakken vol met fleurigheid. Ook zijn er 200 zakjes met zonnebloemenzaad uitgedeeld. Voorzitter Jan van der Schaaf en secretaris Geertje Hoekstra vertellen over de acties.

Verder in De Zakenman: Plaatselijk Belang Sint Nyk komt op voor veiligheid kruispunt Huisterheide, JO10-2 pakt de regio cup en van uitstel geen afstel huwelijk Lize Potijk.

De Zakenman neemt een kleine pauze. De eerstvolgende editie verschijnt op 28 augustus. Inleveren advertenties en kopij op 24 augustus.

(Foto: De Zakenman)

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?