De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

07060954 Voetbal keeper gepasseerdSINT NICOLAASGA – De plannen voor het nieuwe sportpark voor voetbalverenigingen Renado en VVI moeten eind september klaar zijn. Dan wordt ook bekend hoeveel het nieuwe onderkomen gaat kosten.

VV Renado en VVI hebben de afgelopen maanden advies bij de KNVB ingewonnen over het aantal velden en de hoeveelheid natuurgras-vorm dan wel de kunstgras-vorm op het park. Onder leiding van gemeente De Fryske Marren zijn gesprekken met belanghebbenden gevoerd. Ook is een ingenieursbureau, dat gespecialiseerd in het aanleggen van sportparken is, bij de gesprekken betrokken. Door gemeente De Fryske Marren is een projectleider aangesteld die zich bemoeit met de benodigde infrastructuur.

Nadat het college een besluit heeft genomen, worden naar verwachting de investeringsraming en de exploitatieraming voorgelegd aan de gemeenteraad in de begrotingsvergadering van november ter besluitvorming.

(Foto: archief De Zakenman)

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?