De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

Zakenman 22 2021SINT NICOLAASGA  - Nu Sinterklaas vertrokken is, maken we ons op voor de komende kerstdagen. De redactie van dorpsblad De Zakenman is al weer enige tijd bezig met de voorbereidingen voor het kerstnummer, dat dit jaar op 18 december in de bus valt.
 
Het uitbrengen van een kerstnummer is elke keer weer een hele klus, maar de positieve reacties vergoeden veel. Echter, zonder de steun van de adverteerders is dit alles niet mogelijk. Inmiddels hebben we voor het kerst- en nieuwjaarsnummer van De Zakenman weer een aantal inwoners gevraagd hun medewerking te verlenen met hun bijzonder verhaal. Ook het veelgelezen jaaroverzicht staat er weer in.
 
Graag vragen wij ook dit jaar weer uw medewerking voor deze speciale editie met het plaatsen van een Kerst-Nieuwjaarsadvertentie  Ook is het dit jaar ook mogelijk om weer een gratis kerst- en nieuwjaarsgroet te plaatsen. Mogen wij ook dit jaar op u rekenen? Bij voorkeur ontvangen wij van u een reactie op ons e-mail adres .
 
Voor onze vaste adverteerders vragen wij om een bevestiging om de advertentie met de herplaatsing van de advertentie van vorig jaar of een nieuwe advertentie aan te leveren bij voorkeur in pdf-format. Voor wie kiest voor herplaatsing, dan passen wij de advertentie aan voor het nieuwe jaar 2022.
 
Ook een advertentie van nieuwe bedrijven en/of die een jaartje hebben overgeslagen in de kersteditie, stellen wij zeer op prijs. Een digitale versie van de kersteditie 2020 sturen wij u op verzoek graag toe. Met ruim 200 ondernemers en een actief verenigingsleven in ons dorp moet het lukken. Uw reactie en/of advertentie dient u wel in te leveren voor 13 december a.s. zodat we deze tijdig kunnen verwerken. Ook deze ontvangen we graag op
 
De redactie wil van deze gelegenheid gebruik maken om u te vragen om ideeën en tips voor het komend jaar. In het afgelopen jaar hebben we ook weer een aantal groot aantal onderwerpen ,waaronder diverse bedrijven, in beeld gebracht. Mogen we ook nu op u rekenen!!!!!
 
Met vriendelijke groet namens De Zakenman en DeSintNykster.nl
 
Harry en Alie Nota

Robert Jonkman

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?