De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

20180226 Verkiezingsborden PvdA VVD GroenLinksSINT NICOLAASGA - Inwoners van gemeente De Fryske Marren kunnen op donderdag 10 maart in gesprek met de lijsttrekkers van de elf lokale politieke partijen. Gemeente De Fryske Marren organiseert in het Zalencentrum in Sint Nicolaasga een lijsttrekkersdebat.

Het gesprek wordt geleid door Gerard van der Veer, onder andere bekend als presentator van Omrop Fryslân. De avond is ook via een livestream (YouTube en Facebook) te bekijken. Kijkers kunnen met de chatfunctie vragen aan de lijsttrekkers stellen.

Inwoners kunnen helpen het gesprek en het debat inhoudelijk vorm te geven door thema’s, onderwerpen of stellingen aan te leveren. Vragen over onderwerpen kunnen via de griffie op worden gesteld. Een selectie van deze vragen wordt  tijdens het debat aan de lijsttrekkers voorgelegd.

Voorafgaand aan het lijsttrekkersdebat in Sint Nicolaasga gaan op maandag 7 maart om 17.00 uur jongeren in De Treemter in Balk in gesprek met de lijsttrekkers over onderwerpen die zij belangrijk vinden.

(Foto: De Zakenman)

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?