De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

nummer 5SINT NICOLAASGA – Stifting Toanielselsip Sint Nyk bestaat vijftig jaar en dat wordt met speciale voorstellingen gevierd. In de nieuwste editie van De Zakenman lichten ze een klein tipje van de sluier op.

De organisatie van de Allegorische Optocht hoopt dat het ‘wagenbouwvirus’ snel rondwaart, maar daar moet nog wel wat voor gebeuren. Vijf bouwploegen hebben nog geen bouwlocatie. In de krant doet de organisatie een oproep om mee te denken.

Verder in De Zakenman: dit weekend is in manege de Oorsprong te Sint Nyk weer de jaarlijkse grote hengstenshow met meer dan 25 Friese dekhengsten. De kinderen van basisschool “it Klimmerblêd”
Hebben een sponsorloop voor Oekraïne gehouden. En gedeputeerde Friso Douwstra bezocht met een delegatie van de provincie Fryslân De Wissel in Sint Nyk.

Lees dit en meer in de vijfde editie van De Zakenman.

(Foto: De Zakenman)

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?