De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

pink 3SINT NICOLAASGA – De Ladiesnight bingo van biljartclub ‘Is der noch nijs’ uit Sint Nicolaasga heeft 8.105 euro voor Pink Ribbon opgeleverd.

Deze avond was één met een roze strikje. De organisatoren hadden nooit gedacht dat de avond zo’n groot succes zou gaan worden. De bingo was binnen een dag uitverkocht.

,,Wat hadden we geluk dat Gerke en Trien onverwachts binnen kwamen wandelen. Helaas kon Trien niet meer meedoen aan de bingo en moest ze de prijzen (met veel moeite) voorbij laten gaan. Een grote troost: ze mochten de bingo presenteren en dat was een groot succes. De prijzen waren ‘net om e nocht’. ,,We zijn enorm verwend met grote prijzen, allemaal gesponsord door plaatselijke ondernemers.”

De eerste prijzen en superprijs zijn door de gewonnen door:

Ageeth Galema: de pink reiskoffer

Wilma van Veen: weekend Ameland

Geartsje Eiling: ballonvaart

Lucy Bonnema: reischeque van € 500,00

De bingo was ter ere van Klaske van der Werf-Postma. De biljartster is in 2020 aan borstkanker overleden. ,,Het doet ons goed dat we een steentje hebben kunnen bijdragen aan de onderzoeken naar borstkanker”, meldt de organisatie.

Donaties zijn nog welkom. Kijk voor meer informatie op deze link.

Lees ook:

,,De fleugeltsjes net hingje litte''

(Foto's: De Zakenman)pink 3pink 5pink 6pink 7pink 8pink 9pink 10pink ribon 1pink ribon 2

 

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?