De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

ZakenmanSINT NICOLAASGA – De negentiende De Zakenman van 2022 is door een fout verkeerd gedrukt. Daardoor zijn met name de foto's in de papieren versie niet van de kwaliteit die van u ons gewend bent. Ook de fotocollage van het Oktoberfest komt niet tot zijn recht.

De Zakenman is vanaf dit weekend gelukkig ook digitaal te lezen op de DeSintNykster.nl, met daarin het bijzondere verhaal van Crescendo Idskenhuizen. Karin Bloemen staat op 12 november namelijk met hen op het podium tijdens het 75-jarig jubileumfeest.

Verder in De Zakenman: de Top 1000 van KPJ, De Wissel en It Spoar vindt in het eerste weekend van november plaats. Het bestuur vertelt over de traditie van het plaatjes draaien, nachten doorhalen en het bezoek van Doniahiem.

Daarnaast staan de winnende lotnummers van de Zonnebloemloterij in de krant, veel belangstelling voor sloop van Mercedes 613 en Sinterklaas is bijna weer in het land.

De fotocollage van hegt Oktoberfest van de KPJ is op deze link te zien.

(Foto: digitale De Zakenman)

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?