De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

230604 SIntNyk concert WilhelminaOord 1000Het Zomerconcert op de zondagmiddag van 4 juni 2023 van Muziekvereniging Crescendo uit Idskenhuizen, themakoor Meiïnoar en shantykoor De Headammers, beiden uit Sint Nyk, was een groot succes. Mede dankzij het mooie weer en de prachtige locatie lokte dit vele toehoorders naar de tuinen van het lommerrijke WilhelminaOord.

Door de verscheidenheid van genres was er voor elk wel wat wils te horen. De luisteraars konden merken dat de koren en het korps zich goed hadden voorbereid en er dan ook lustig op los zongen en speelden. Zij kregen dan ook veel bijval van het aanwezige publiek en na afloop een welverdiende staande ovatie. Door de vele positieve reacties na afloop zal dit evenement in de toekomst zeker een vervolg krijgen, aldus de organisatoren.

Foto: De Headammers

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?