De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

survival 2021 12SINT NICOLAASGA - De startlijst van de Brandweersurvival 2023 in Sint Nyk is door de organisatie bekend gemaakt. Op vrijdag 10 november om 16.30 uur trappen De Stroffels af. Om 19.35 uur begint Team 'Wie heeft de kaart?' als laatste aan het nachtelijke avontuur. 

De team mogen minimaal twintig en maximaal dertig minuten voor de start in Het Zalencentrum acte de presence geven. In totaal gaan maar liefst 75 teams van start tijdens de veertiende editie van de Brandweersurvival in Sint Nyk. De ploegen mogen maximaal twaalf uren over hun tocht doen. Om de juiste weg te vinden mag er alleen gebruik worden gemaakt van coördinaten, kaarten en een kompas. De teams stuiten daarbij op diverse hindernissen.

Ieder jaar helpen ongeveer tachtig vrijwilligers mee om de Brandweersurvival tot een groot succes te maken. Ook publiek is van harte welkom. Aan het einde van de nacht, richting de binnenkomst van de ploegen, liggen er altijd nog een aantal spectaculaire hindernissen die getrotseerd moeten worden voordat de teams gaan finishen.

(Archieffoto: De Zakenman)   

DSN Brandweersurvival startlijst

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?