De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

DSN De WielSINT NICOLAASGA - Parkeerterreinen De Wiel en De Lanen in de A6 krijgen een flinke opknapbeurt. Volgens woordvoerder Anne van der Meer van Rijkswaterstaat werd het tijd voor onderhoud, omdat dit achterstallig was.

"Het groen wordt gesnoeid, er worden nieuwe klinkers aangebracht in een aantal bochten. Aan één kant van de beide verzorgingsplaatsen wordt de situatie aangepast. Daarnaast wordt het aanwezige materiaal opgeknapt, bijvoorbeeld de stangen van de vuilnisbakken", aldus Van der Meer. 

Voor de opknapbeurt is parkeerterrein De Wiel, tussen Sint Nicolaasga en Oosterzee, een week volledig afgesloten geweest voor het verkeer. Ook De Lanen, de andere rijrichting, wordt aangepakt. Hier is echter geen volledige afsluiting voor nodig. Dat werk wordt de komende tijd uitgevoerd.

Hoofdaannemer van de klus is Gebr. Van der Lee uit Hagestein, dat werkt met enkele onderaannemers. 

Foto's: Menno Dijkstra

DSN De Wiel1

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?