Menu

zoeken

240501 OVS Eerbetoon Harrie en Alie Nota 1000Veertig jaar boven op het nieuws en altijd in de weer voor het dorp en De Zakenman! Namens de ondernemersvereniging, maar eigenlijk namens heel Sint Nyk en omliggende dorpen hebben de bestuursleden Jan Altenburg en Thea Postma van ondernemersvereniging OVS Sint Nyk een bezoek aan Harry en Alie Nota gebracht. Met een kop koffie werden oude verhalen opgehaald en besproken hoe Harry toch altijd aan al dat nieuws kwam. Harry Nota is blij met de nieuwe redactie en heeft er alle vertrouwen in dat De Zakenman hiermee een mooi vervolg krijgt. Harry en Alie bedankt voor jullie inzet de afgelopen 40 jaar.

Op de foto krijgt Harry Nota de glasplaat van OVS-voorzitter Thea Postma met daarop de afscheidspagina van De Zakenman met berichten waarin hij zelf centraal stond.

Foto: OVS Sint Nyk



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!