De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

Wilhelminaoord 2010SINT NICOLAASGA - Wilhelminaoord staat officieel in de verkoop. Makelaardij DTZ Zadelhoff uit Groningen is in opdracht van GGZ Friesland begonnen met het actief vermarkten van het karakteristieke pand. 

Tot eind januari 2016 kan er een bod worden uitgebracht. ,,Geïnteresseerden krijgen toegang tot een speciala dataroom met dingen als foto's, gegevens en kaarten. Omdat we verwachten dat er veel interesse is, organiseren we bovendien twee kijkochtenden. Eén in december en één in januari", legt directeur Stefan Ensing van DTZ Zadelhoff uit. Ook zijn er met een drone filmopnames gemaakt, die inmiddels op Funda zijn gepubliceerd.

De makelaar stelt dat het pand goed in de markt ligt. ,,Toen in de wandelgangen bekend werd dat Wilhelminaoord te koop zou worden gezet hebben al partijen met GGZ en ons gebeld. Dat zal nu alleen nog maar verder toenemen. Het is een prachtig mooi pand, met een bijzonder karakter. Bovendien ligt Sint Nicolaasga op een centrale plek in Friesland. Zo'n bijzonder object verkopen we niet iedere dag. Dergelijke panden zijn zeer gewild". 

(Archieffoto: De Zakenman)

Lees ook: Wilhelminaoord in de verkoop

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?