De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

wensboom actie2015SINT NICOLAASGA - Een wensboom stond afgelopen weken opgesteld in supermarkt Jumbo in Sint Nicolaasga. Het winkelend publiek kon daar een kaartje inhangen met een naam van iemand, die met de feestdagen wel een kerstmand verdient. In veertien dagen tijd hing de boom vol met kaartjes. Jumbo Jan Altenburg zorgde voor een vijftal overvolle manden, die donderdagmiddag werden afgeleverd. 

Corien Rondaan bracht de kerstmand naar Corry en  Lammert Homma, die beide de mand meer dan verdienden. Corry heeft een moeilijk jaar achter de rug met haar gezondheid en Lammert wacht al jaren op een nieuwe nier.  

De overige manden werden persoonlijk afgeleverd bij Joke Wester, Francien de Vries, Geke Hoekstra en Rimke en Jelle Reijinga. Vanwege hun inzet voor de maatschappij of als steuntje in de rug verdienden zij de mand vol boodschappen. 

(Foto: De Zakenman)

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?