De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

beukburgemeester2SINT NICOLAASGA - Burgemeester Fred Veenstra heeft vrijdag zijn belofte ingelost om voor groep 2 van OBS de Beuk voor te lezen. Het bijzondere bezoek hadden de leerlingen te danken aan klasgenoot Djayden Buis. Hij maakte een tekening voor de burgemeester vanwege zijn installatie en vroeg hem gelijk om te komen voorlezen.

Vol spanning zaten de kinderen te wachten op het bezoek en na het voorlezen uit Jip en Janneke vroegen de kinderen honderd uit aan de burgervader. Geïmponeerd door het mooie keten om de schouders gingen veel vragen over het ambtsketen en wat de burgemeester dagelijks doet voor zijn werk.  

Djayden kreeg als cadeau een ingelijste foto van zijn tekening. Samen met de burgemeester werd de meegebracht taart aangesneden, die de kinderen zich heerlijk lieten smaken.

(Foto's: De Zakenman)

Lees ook: Tekening voor burgemeester

beukburgemeester1

beukburgemeester3

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?