De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

popup vrienden vanSINT NICOLAASGA - Nieuwswebsite DeSintNykster.nl wil met een betalende vriendengroep zijn financiële draagkracht vergroten. Daarvoor is steun van de lezers nodig. Particulieren en bedrijven kunnen met een jaarlijkse bijdrage de stroom aan nieuws uit eigen regio op peil houden.

Voor de nieuwsvoorziening op DeSintNykster.nl is geld nodig. Vele kleintjes maken een eigen digitale krant mogelijk. De vrijwillige bijdragen beginnen met een bedrag van tien euro, maar grotere bedragen zijn ook meer dan welkom. De komende tijd worden acties ondernomen om de vriendengroep van de website en dorpsblad De Zakenman verder te vergroten.

DeSintNykster.nl is inmiddels bijna een jaar actief. Als aanvulling op De Zakenman is met steun van de ondernemersvereniging uit Sint Nicolaasga het initiatief voor het nieuwsmedium genomen. In een jaar tijd zijn de berichten op DeSintNykster.nl ruw weg 500.000 bekeken. Met bijna 600.000 klikken op de fotoserie van de Brandweersurvival heeft de nieuwssite zijn naam gevestigd en de waarde voor de regio getoond. De groeiende vriendengroep (meer dan 1.200) op Facebook onderstreept dat.

Op de voorpagina van DeSintNykster.nl is een speciaal plekje gerealiseerd waarop alle 'Vrienden Van', als zij dat willen, voorbij komen. De eerste sympathisanten uit de regio maar ook daarbuiten zien het belang van een onafhankelijk nieuwsmedium en hebben inmiddels een financiële bijdrage toegezegd.

Klik op deze link en betaal mee als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Lees ook: DeSintNykster.nl is kijkcijferkanon

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?