De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

160309 Pontwachtershuisje LangweerLANGWEER - Gemeente De Fryske Marren gaat dit jaar verschillende onderhoudswerkzaamheden aan objecten in Langweer uitvoeren. Onder andere het pontwachtershuisje en het havenkantoor staan op de planning. 

Bij het pontwachtershuisje wordt de buitenzijde geschilderd en wordt er een nieuwe laag dakbedekking aangebracht. De gevelbekleding van het havenkantoor krijgt ook een likje verf. Bovendien worden in de overkapping in de haven twee armaturen vervangen. 

Bij de 'Paardenhoefstal' op de splitsing van de Stevenshoek en de Buorren wordt houtrot aangepakt en ook daar gaat geschilderd worden. De laatste klus betreft een woning aan de Auke Pierstrjitte die in het bezit van de gemeente is. De buitenkant van de woning wordt geschilderd en aan de betonnen luifel wordt herstelwerk verricht. 

Wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd is nog niet bekend. De gemeente wil geen uitspraken over de kosten van het werk doen.

(Foto: De Zakenman)

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?