De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

150724 Langweer Skutsje zeil kleinTERHERNE – Langweer heeft niet kunnen imponeren tijdens de vierde SKS-wedstrijd, die woensdag op de Snitsermar bij Terherne plaatsvond.


De harde wind was de grootste factor van belang. Het was zelfs nog even onzeker of de wedstrijd überhaupt wel door zou gaan. Uiteindelijk werd die knoop al snel doorgehakt.

Vanaf het startschot lag de Swan op de laatste plaats, alhoewel de afstanden steeds erg klein waren. Nadat Leeuwarden de fok na een protestsituatie naar beneden haalde, wist de Twee Gebroeders posities te winnen. Uiteindelijk kwamen schipper Johannes Meeter en zijn bemanning als elfde over de streep.

Earnewâld ging met de winst aan de haal. Sneek staat eerste in het klassement, met 0,1 punt voorsprong op Drachten. Langweer vinden we terug op een negende plaats.

Donderdag krijgt Langweer op het thuiswater een herkansing.

160803 Klassement SK

Bron: Skutsjesilen.nl

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?