De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

160811 Skutsjesilen Lemmer LangweerLEMMER - De trieste regenachtige omstandigheden op het IJsselmeer bij Lemmer waren donderdag misschien wel karakteriserend voor het wedstrijdverloop van het Langweerder skûtsje. De Twee Gebroeders kwam als de op één na laatste binnen.

In de zegetocht van Sneek, die met de winst ook het kampioenschap veiligstelde, konden Johannes Meeter en zijn mannen geen potten breken. De Swan was alleen in het staartje van de wedstrijd te vinden. 

Langweer bewees zich met de slechtste uitslag van de afgelopen wedstrijddagen met het oog op het kampioenschap geen goede dienst. Door de slechte klassering verliest de Swan terrein. De dagzege bij Stavoren van afgelopen zaterdag kan de bittere smaak van het teleurstellend verlopen kampioenschap nog wat wegspoelen.

Vrijdag, met de finaledag op de Snitsermar, heeft Langweer de laatste kans op nog zo'n succesje.

(Archieffoto: De Zakenman)

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?