00030251 fluit scheidstrechterIDSKENHUIZEN - Het is VVI uit Idskenhuizen niet gelukt om de volgende ronde in het bekertoernooi te bereiken. De Noord-Hollandse zondags tweedeklassers De Zouaven uit Grootebroek bleek een maatje te groot.

De 0-3 eindstand was helaas voor de Idskenhuizers niet geflatteerd. Al vanaf het eerste fluitsignaal was er sprake van een spervuur van aanvallen richting de goal van VVI. Fabelachtig keeperswerk van Idskenhuizer goalie Jan Dirk Piersma voorkwam een vroege voorsprong. Toch kwam De Zouaven nog voor rust op een comfortabele 0-2 voorsprong.

De wedstrijd was helemaal gespeeld nadat de scheidsrechter een tweede gele kaart toonde aan de rechtsback van VVI. De gasten wisten na rust nog één keer het net te vinden.

VVI kan zich nu volledig richten op de competitie. Volgende week start de ploeg van André Semplonius tegen Hardegarijp. Een tegenstander waar de oranjehemden gemengende gevoelens bij zullen hebben. Vorig jaar werd de uitwedstrijd namelijk met 1-2 gewonnen, maar thuis kregen de Idskenhuizen een 1-3 nederlaag om de oren.

(Archieffoto: Noordoost.nl)