De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

Badminton PlumkejeiersSINT NICOLAASGA - De badmintonners van De Plûmkejeiers uit Sint Nicolaasga hebben een vijfde plaats weten te bemachtigen tijdens het allereerste seizoen van de ZuidWestHoek-competitie. Het gloednieuwe toernooi is speciaal bedacht en georganiseerd door badmintonclub Oer 't Net uit Balk.

Acht teams uit de regio werden in het najaar van 2014 voor de competitie vastgelegd. Uiteindelijk heeft de Sint Nykster badmintonformatie twee keer gewonnen, vijf keer gelijk gespeeld en zeven keer verloren. De 22 punten waren goed voor de vijfde plaats in de rangschikking. Badmintonvereniging Flash ‘84 uit IJlst veroverde de koppositie.

De Plûmkejeiers wisten met Installatiebedrijf P. Jellesma en Bistro Fred voor het seizoen '14/'15 twee shirtsponsors aan te trekken.

(Foto: De Plûmkejeiers)

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?