voetbal LangweerLANGWEER - Voetbalvereniging Langweer kreeg zondag AVV uit Terschelling op bezoek. Het verschil op de ranglijst, Langweer op een vijfde en AVV op een dertiende plaats in de 5e klasse A, kwam op het veld niet tot uiting. De eindstand 3- 3 was dan ook terecht.

In een typisch vijfde klasse duel, met matig voetbal maar veel strijd, hielden beide teams elkaar in evenwicht. In de gelijk opgaande wedstrijd was de ruststand 1-1.

De toeschouwers waren nog niet eens allemaal uit de kantine of vanaf de aftrap voor de 2e helft werd het binnen twee minuten 2 - 2. Met een goede counter wist Langweer uiteindelijk op voorsprong te komen. Dat werd echter niet de eindstand. Scheidsrechter Holtrop constateerde een overtreding in het strafschopgebied en met het benutten van de strafschop door AVV werd de eindstand 3 - 3.

(Foto: De Zakenman)