De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

vviHEERENVEEN -  Ondanks het verlies van 2-1 tegen Heerenveense Boys is het VVI in de laatste wedstrijd van het seizoen gelukt om zich in de tweede klasse te handhaven.

VVI speelde tegen Heerenveense Boys een goede wedstrijd en was vooral in de eerste helft zelfs de betere ploeg. De oranjehemden verzuimden om voor de rust op voorsprong te komen. In de tweede helft kwam Heerenveense Boys via een penalty op voorsprong en ook de 2-0 bracht VVI verder in de zorgen. VVI scoorde nog wel tegen, maar met dit verlies was kijken wat de andere teams in de competitie zouden doen. De ploegen die onder het elftal uit Idskenhuizen op de ranglijst stonden, 't Fean 58 en Oeverzwaluwen, moesten tegen elkaar en bleven op 3 -3 steken. Dat betekende dat VVI een puntje voorsprong behield en zo volgend jaar weer in de tweede klasse mag spelen en niet in de carrousel van nacompetitiewedstrijden voor promotie en degratie terechtkomt.

(Archieffoto: De Zakenman)

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?