De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

SINT NICOLAASGA - Renado treft Oosterstreek als opponent in de promotie-degradatie-wedstrijden. Op basis van de prestaties in de nacompetitie wordt bepaald of de Sint Nyksters volgend jaar opnieuw in de vierde klasse uit mogen komen, of dat ze veroordeeld worden tot de laagste voetbaldivisie. 

Oosterstreek werd tweede in de vijfde klasse B, op vier punten achterstand van kampioen Old Forward. Opvallend is het beperkte aantal tegendoelpunten dat de Stellingwervers incasseerden. Slechts 19 in de 26 gespeelde wedstrijden. Renado ontliep zondag in de laatste wedstrijd van het seizoen directe degradatie door te winnen van concurrent Dronrijp.

Renado is aankomende zondag, 17 mei, als eerste de gastheer. Een week later staat de uitwedstrijd in Oosterstreek op het programma.  

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?