VVI dame 23 meiIDSKENHUIZEN - Met een klinkende overwinning (4-1) op Munnikenburen hebben de VVI-dames het kampioenschap binnen handbereik. Het publiek genoot afgelopen zaterdag volop van het voorjaarszonnetje, moedigde de dames luidruchtig aan en waardeerde de inzet op het veld.

Munnikenburen kwam wel op voorsprong, maar in de laatste minuten van de eerste helft stelden de dames uit Idskenhuizen orde op zaken. In de tweede helft werd de voorsprong uitgebreid tot 4 - 1,waarna de dames zich kunnen opmaken voor de laatste wedstrijd en tevens de kampioenswedstrijd van dit seizoen uit tegen directe concurrent Tonego uit Luttelgeest.

De harde kern van VVI-supporters organiseert zaterdag 30 mei een busreis, zodat een grote supportersgroep de dames naar het kampioenschap kan helpen. Hoewel VVI dames twee punten voorsprong op Tonego hebben, moet er wel minimaal gelijk worden gespeeld.

De wedstrijd in Luttelgeest begint om 12.00 uur en mogelijk wordt het op de Stripe daarna een fantastisch feest. Supporters die met de bus meewillen, kunnen zich melden bij Jan Noppert 06-22926792 of Siebren Kuperus 06-12462953. De bus vertrekt om 10.45 uur vanaf het parkeerterrein van de Stripe.

VVI dames 23 mei 1

De VVI dames kunnen zich opmaken voor de kampioenwedstrijd tegen Tonego (Foto: De Zakenman)