oosterstreejk renadoOOSTERSTREEK -  Dankzij een 0-1 overwinning heeft Renado ook het tweede duel voor promotie-degradatie in en tegen Oosterstreek gewonnen. In een van de schaarse goede aanvallen deze middag scoorde Rudi Postma na een goede voorzet van Giedo de Weerd de 0-1 wat tevens de eindstand bleef.

Er ging bij beide ploegen te veel mis om er een aantrekkelijk duel van te maken. De talrijke meegereisde Renado-supporters zagen deze middag, op het prachtig sportcomplex in de Stellingwerven,   een echte vechtwedstrijd waarbij Renado op het middenveld een regisseur werd gemist die de rust en de lijnen kon uitzetten.

In de tweede helft was het Oosterstreek die meer druk op het Renado doel probeerde te zetten, maar een goed keepende Fariz Mesud en een degelijk verdedigende Jorrit Altenburg, die de beste Oosterstreek aanvaller geen kans gaf, hield Renado vrij gemakkelijk stand.  Renado was over de beide duels, vooral conditioneel, duidelijk de betere ploeg.

De Sint Nyksters kunnen zich opmaken voor een nieuw jaar in de vierde klasse waarbij in deze jonge ploeg in principe genoeg potentie zit.