VVI 30 mei 1LUTTELGEEST - De laatste wedstrijd van de VVI dames om het kampioenschap is zaterdag op een grote teleurstelling uitgelopen. Door een onterechte gegeven penalty in de 89ste minuut verloren de Idskenhuisters met 2 - 1 van Tonego en hiermee ook het kampioenschap.

VVI was gedurende de wedstrijd de betere partij en de met de bus meegereisde supporters zagen Michelle Boonstra met een prachtige kopbal de score openen. Na de rust eenzelfde beeld waarbij VVI het spel dicteerde en waarbij zeker vier opgelegde kansen niet werden benut. Tonego scoorde daarin tegen wel zodat de stand lang gelijk bleef. Tot de 89ste minuut, toen de scheidsrechter in een aangeschoten handsbal voor het VVI doel een penalty zag. Deze buitenkans werd door Tonego benut en won hiermee het duel en het kampioenschap.

Voor de dames was dit een seizoen van net niet. Na een prachtig beker toernooi werd de finale niet gehaald en ook kon het sterke seizoen van de VVI dames niet worden bekroond worden met het kampioenschap.

Foto boven: Nog lachende gezichten bij de 0-1 (Foto: Wietske Hoekstra)

vvi dames 30 mei 3

Een sterk seizoen werd niet beloond met een kampioenschap (Foto: Wietske Hoekstra)