vvi bl wit 34 1 3 40IDSKENHUIZEN – De wedstrijd VVI tegen Blauw Wit 34 was binnen een half uur beslist door drie doelpunten in het eerste half uur. De Idskenhuisters waren in het duel op het sportpark de Stripe  de mindere van de Leeuwarders en de overwinning was dan ook verdiend.

De eerste kansen waren voor VVI maar tot doelpunten kwamen de Idskenhuisters niet. Het was  Blauw Wit 34 die met drie prachtige doelpunten als snel op voorsprong kwam en dat niet meer uit handen gaf. Jan  Faber kwam tot tweemaal toe in kansrijke positie maar ook Faber lukte het deze middag niet.

VVI probeerde in de tweede helft nog wel om het tij te keren.  De hard werkendeJohannes Lindeboom  gaf steeds meer dreiging en uit een van de acties van Lindeboom  was het  Thijs Postma die koppend de 1 – 3  scoorde.   Even later kreeg Johannes Lindeboom liggend op de grond  de bal keihard op zijn achterhoofd en minutenlang groggy  op de grond zat.  VVI probeerde met inzet de aansluittreffer te maken maar het beter voetballende Leeuwarders  gaven geen kans meer weg. Zodat VVI ook deze middag zijn meerdere moest erkennen tegen een Leeuwarder team.

VVI staat, ook na dit verlies, op een stevige vijfde stek. Komende zaterdag is de tegenstander koploper BCV waarna  de derby tegen SC Joure op het programma staat. Beide duels worden in Idskenhuizen gespeeld

(foto's: De Zakenman)

vvi bl wit 34 1 3 1vvi bl wit 34 1 3 2vvi bl wit 34 1 3 20vvi bl wit 34 1 3 25vvi bl wit 34 1 3 28vvi bl wit 34 1 3 42