Langweer Nicator 1LANGWEER -  Het is Langweer niet gelukt om de eerste wedstrijd in de vierde klasse winnend af te sluiten. De Langweerders verloren het duel tegen het Leeuwarder Nicator met 2 – 3.

Langweer,  zonder spits Sander Drost, kwam al na 4 minuten op achterstand. Langweer liet het er niet bij zitten en op aangeven van Aurelius Faber was het Edwin Drost die de gelijkmaker scoorde. Vlak voor rust kwam Langweer verdiend op een voorsprong toen spits Remco Sappe raak schoot.

Langweer kon het spel van de eerste helft niet volhouden. Nicator werd de betere partij en kwam in de 74ste minuut langszij. Na een lange uittrap van de Nicator doelman over iedereen heen, werd het in de slotminuten nog 2-3 zodat de Langweerders zonder punten bleef in het openingsduel van de competitie