vvi zwaagwesteinde 0 1 5IDSKENHUIZEN  - Zelden heeft VVI zo slordig met de kansen omgesprongen dan zaterdagmiddag op het sportpark De Stripe. Gevolg van dit alles was een onnodig verlies van 0 – 1 tegen het gepromoveerde Zwaagwesteinde.

In de eerste helft hadden de Idskenhuisters al op voorsprong moeten staan zeker een viertal opgelegde kansen werden er gemist. Zwaagwesteinde hield hierdoor gemakkelijk stand en ook zij wisten zich raad met de paar kansen die ze kregen zodat er voor de rust niet werd gescoord

De tweede helft was amper twee minuten oud en er waren al twee kansen voor VVI. Een schot van Johannes Lindeboom ging voorlangs en een kopbal van Wesley Kool beland op het net.  Een uitval in de 50ste minuut van Zwaagwesteinde trof wel doel. Direct daarna profiteerde  Zwaagwesteinde weer van een uitval, maar de bal belandde op de paal. VVI stroopte de mouwen op en Tjisse Tjerkstra ging zich steeds meer met de aanvallen bemoeien. De druk werd alsmaar groter op het doel van de gasten. Een inzet van Tjerkstra werd met de hand gekeerd op de doellijn  maar scheidsrechter van de Wal weigerde de bal op de stip te leggen. Ook in het slot offensief van VVI werd Tjerkstra onder uitgetrokken binnen de zestien maar ook dit ontging de scheidsrechter. Zwaagwesteinde hield zo de nul en kwam zo als overwinnaar uit de strijd.

VVI  kan zich volgende week voor het thuispubliek revancheren. Ook dan speelt VVI thuis tegenstander is dan it Fean’58

vvi zwaagwesteinde 0 1 6vvi zwaagwesteinde 0 1 18vvi zwaagwesteinde 0 1 20vvi zwaagwesteinde 0 1 23vvi zwaagwesteinde 0 1 9vvi zwaagwesteinde 0 1 26