De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

renado thor 7 0 11SINT NICOLAASGA  -  Met zeven prachtige doelpunten van Renado heeft THOR uit Lippenhuizen zondagmiddag  voetballes gekregen. De jonge ploeg van Renado speelde sprankelend voetbal en ondanks de regen genoot alles wat Renado was van een prachtige pot voetbal.

THOR moest al snel alle zeilen bijzetten om Renado van zich af te houden. In de zesde minuut was het Han Semplonius die  THOR keeper Jesse Bilstra verraste. Renado bleef met goede combinaties de betere partij en met prachtige combinaties waren het Giedo de Weerd, Rowin de Wolff en een prachtig afstandsschot van Arjen Postma die Renado op een comfortabele 4 – 0  voorsprongruststand  zette.

In de tweede helft was het niet veel anders. Verdedigend zat het bij Renado prima. Nieuweling Jetse Zijlstra is zeker een versterking. Samen met Hans Semplonius speelde hij een prima partij en zoekt voetballend de juiste oplossingen. De  aanvallers van Renado maakte volop gebruik van de ruimte de werd geboden. Tjitte Werkman maakte op prima aanspelen van Giedo de Weerd  de 5 – 0. De Weerd zelf slalomde op snelheid door de THOR verdediging en gaf doelman Bilstra geen schijn van kans.. In de 82ste minuut zorgde Rudi postma voor de 7 – 0 eindstand door met een puntertje de bal in het net te schieten.

Komende woensdag spelen de Sint Nykster ij Gorredijk nog een beslissing wedstrijd tegen Wilper Boys voor de beker. De winnaar moet het dan opnemen tegen oeverzwaluwen uit Koudum.

Zondag is er dan de uitwedstrijd  tegen Mildam, de laatste jaren een moeilijke tegenstander.

(Foto's: De Zakenman)

renado thor 7 0 2renado thor 7 0 5renado thor 7 0 11renado thor 7 0 12renado thor 7 0 27renado thor 7 0 6

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?