De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

VVI, Renado en VV Langweer zullen binnenkort beginnen met de voorbereidingen op het seizoen 2015/2016. Voor de competitie wordt op 5 september afgetrapt. Inmiddels is al bekend wie de tegenstanders worden. De maand augustus staat in het teken van oefen- en bekerwedstrijden.

VVI komt uit in de Zaterdag Tweede Klasse I. ONT, Zuidhorn, Hardegarijp, De Wâlde, VEV'67, Broekster Boys, Nijland, Heerenveense Boys, CVVO, Zwaagwesteinde, Fean '58, Be Quick Dokkum en Zeerobben zijn de clubs die Idskenhuizen treft. VVI begint met een uitwedstrijd tegen Zuidhorn. In de beker staan de oranjehemden tegenover Trynwâlden, TOP'63 en Workum. 

Renado is ingedeeld in de Zondag Vierde Klasse A. De opponenten zijn Black Boys, Steenwijkerwold, Oldeboorn, VWC, Old Forward, Irnsum, Warga, Oosterlittens, Bolsward SC, Kraggenburg FC, RKO, VENO en De Blesse. De Sint Nyksters trappen af op eigen veld tegen Oosterlittens. Renado lijkt voor de beker gunstig te hebben geloot tegen Aengwirden, Zandhuizen en Kuinre.

VV Langweer komt uit in de Zondag Vijfde Klasse A samen met Tijnje, Aengwirden, Flamingo SC, Dronrijp, Bakhuizen, Sint Jacob, Langezwaag, Blauwhuis, De Wâlden, AVV, Oldeholtpade en Wispolia. In Terwispel wordt het nieuwe seizoen begonnen tegen het plaatselijke Wispolia. In de beker treft Langweer Bakhuizen, Oranje Zwart en Scheerwolde.

(Archieffoto: Persbureau Noordoost)

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?