De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

Terwijl menig volleyballer misschien de gedachten nog bij het strand heeft, ligt ook een mooie competitie in de zaal in het verschiet. De voorbereidingen voor de eerste opslag in de verschillende competitie zullen binnenkort worden getroffen. 

De dames van SNVV zijn ingedeeld in de Promotieklasse D. Daarin treffen zij Steggerda, Rouveen, FIZZ/MAZ, het derde van Reflex, LVC, het tweede van Vovem'90, Bas Autowas, het vierde van VC Zwolle, het tweede van CoVos, Steevast en het tweede van SVI. De heren uit Sint Nyk komen in Tweede Klasse G. In de poule zitten ook Wordt Kwiek, Flora, Tsjûkemarders, Advendo, LVC, Steggerda, het derde van HeVoC '89, het tweede van Reva, Terherne en het tweede van SteeVast.

Voor de dames van LVVO uit Langweer staat na de promotie een spannend jaar in de Tweede Klasse K op het programma. In de poule zitten ook het tweede van Steggerda, Hercules, het vierde van VC Joure, het vierde van HeVoC '89, het derde van LVC, De Griffioen, Far Ut, het tweede van Leevoc, het vierde van OPM Heerenveen, het vierde van Reva en het derde van Stânfries.

(Archieffoto: Persbureau Noordoost)

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?