De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

150724 Langweer Skutsje achterkantWOUDSEND - Langweer heeft maandagmiddag weer de leiding genomen in het klassement van het skûtsjesilen. De Swan eindigde in de wedstrijd bij Woudsend als tweede achter Grou. 

Koploper Earnewâld kwam als twaalfde over de streep en kon die punten niet afschrijven. Joure eindigde als vierde en blijft op de tweede plek staan. De wedstrijd werd gekarakteriseerd door buien en windvlagen. Uiteindelijk bepaalden die de wedstrijd niet in grote mate. Grou lag eigenlijk vanaf het begin aan kop. Langweer zeilde constant op de tweede positie. In de slotfase leek Woudsend echter betere papieren te hebben, maar door een vlaag drukte schipper Johannes Meeter de kop van de Twee Gebroeders tocht als tweede over de streep. 

Dinsdag staat er weer een wedstrijd in Woudsend op het programma. Dit is het inhaalprogramma van zaterdag toen het skûtsjesilen bij Stavoren vanwege de stormachtige weersomstandigheden werd afgelast. 

(Archieffoto: De Zakenman)

Bron: Skutsjesilen.nl

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?